BOLONJA DIŽE RUKE OD MIHAJLOVIĆA: Iskusni stručnjak menja Srbina, JEDAN MEČ MENJA SVE!

Autor:

Sport

28.09.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupa srpskog trenera Siniše Mihajlovića u Bolonji je uzdrmana zbog loših rezultata na startu sezone, a već se spekuliše ko bi mogao da bude njegova zamena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniši Mihajloviću se drma klupa u Bolonji

Bolonja je bila u Sinišu, ali i on uz nju u najtežim momentima kada se slavni Srbin borio sa opakom bolešću, ali izgleda da je došlo vreme za rastanak.

Mihajlović je imao potpuno odrešene ruke tokom prelaznog roka, pravio je konkurentan tim, ali rezultati su izostali.

"Skaj Sport" prenosi da je Mihajlovićeva pozicija u Bolonji sada veoma neizvesna, a već se spominje da bi mogao da ga nasledi iskusni Klaudio Ranijeri.

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović na prekretnici trenerske karijere

Spekuliše se da će odlučujući meč za njega biti protiv Lacija predstojećeg vikenda, a ukoliko Bolonja ne dođe do pozitivnog rezultata, sešće se za pregovarački sto.

Bolonju je prvo iz Kupa Italije izbacila Ternana, koja im je dala i pet golova, da bi pravu katastrofu doživeli protiv Intera (6:1). Nisu se posle toga podigli nego su remizirali sa Đenovom (2:2), pa izgubili od Empolija (4:2).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading