ČETVRTAK JE DAN D ZA VEČITE: Nezapamćeno u Humskoj, šok za Partizan, a Delije da li ste ovo očekivali?

Autor:

Sport

27.09.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u četvrtak nastavlju takmičenje u Evropi.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa 165. večitog derbija u Humskoj

Partizan od 18:45 dočekuje estonsku Floru i biće ogroman favorit, što potvrđuju i kvote koje su kladionice izbacile za ovaj meč.

Kad se baci pogled na kvote čini se da crno-beli igraju protiv nekog tima iz donjeg dela tabele Linglong Superlige Srbije. 

Ukoliko odigrate u kladionici na trijumf Partizana nećete se mnogo opariti, pošto je kvota na "keca" neverovatnih 1.16. Na "X" je ogromnih 6.70, a na trijumf Flore kvota je čak 16. Zaista, nezapamćene kvote za neku evropsku utakmicu Partizana.

U četvrtak igra i Crvena zvezda, koja od 21 čas gostuje Ludogorecu.

Ono što je zanimljivo jeste da je srpski šampion po procenama bukmejkera favorit za pobedu u Razgradu, što nije bilo toliko očekivano.

Kvota na trijumf Ludogoreca iznosi 2.80, na remi 3.35, a na pobedu crveno-belih 2.5.

Videćemo da li će srpski klubovi opravdati uloge favorita koje su im dodelile kladionice, a mi se nadamo da će se ponoviti prvo kolo kada su i Zvezda i Partizan upisali trijumfe i to protiv daleko težih rivala nego što će biti Flora i Ludogorec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading