Pitali su Vazuru o DUGOVIMA Partizana, direktor crno-belih odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

27.09.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je stanje finansija crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura

Vazura je podvukao da je finansijska situacija "stabilna", kao i da klub iz Humske nema nikakvih problema u funkcionisanju.

– Dugovi postoje, svi klubovi imaju dugove. To je dug s 31. 12 2020. godine, mi smo već 2. januara imali transfer s Mančester sitijem od 6,5 miliona, imali smo posle toga i prodaju Banjaka za 500.000, posle toga smo ostvarili bonus od 500.000 za golove Sadika u Almeriji, to je već 7.500.000 evra. Taj novac od Sadika još nismo dobili, imaćemo ga za više od mesec dana. Imaćemo i bonus od Strahinje Pavlovića kojeg su svi zaboravili. Na svaku njegovu petu odigranu utakmicu Partizan ima 400.000. evra. On je juče odigrao četvrtu… To je novo. Vidim da mediji mnogo spekulišu sa bonusima Sadika. On kad odigra 75 utakmica, a ne 50 kako neki mediji pišu, Partizan će da dobije 500.000. To su realni bonusi, mi ne pravimo bonuse koji su nemogući. Prodaja Sadika iz Almerije doneće ogroman novac. Očekujemo da kad se sve sakupi on bude najskuplji stranac koji je prodat iz naše države. Svoje dugove izmirujemo. Nemamo trenutno nikakvih problema da funkcionišemo. Plate su redovne i verujemo da će tako i da ostane - rekao je Vazura za "Maxbetsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading