ĐOKOVIĆ IZNEVERIO DELIJE? Novak PODRŽAO Stanojevića u njegovom govoru PROTIV CRVENE ZVEZDE! (VIDEO, FOTO)

Autor: Republika

Sport

27.09.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboji teniser sveta Novak Đoković lajkovao je izjavu trenera Partizana Aleksandra Stanojevića u kojoj je opleo po najvećem rivalu Crvenoj zvezdi.

Republika

Foto: Instagram, Tanjug/AP, Starsport

Novak Đoković podržao Aleksandra Stanojevića

 

Stanojevićev govor na pres konferenciji posle vesti da se utakmica Crvene zvezde odlaže zbog bolesti određenih igrača postala je viralna na društvenim mrežama.

Grobari su masovno delili taj snimak, čime pokazuju da Stanojević izražava upravo ono što i oni uviđaju, odnosno da se radi o svojevrsnoj nepravdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snikpe (@snikpe_grobar)

 

Na jednom od Instagram profila vezanih za crno-bele je takođe podeljen klip, a među grupom od preko 600 ljudi koji su lajkovali bio je i Novak Đoković.

Foto: Instagram

Novak Đoković lajkovao izjavu Aleksandra Stanojevića

 

ajbolji teniser sveta je ovekovečeni navijač Crvene zvezde, posećivao je utakmice košarkaškog i fudbalskog kluba kad god je bio u prilici.

Ne radi se o ikakvom lažnom profilu, jer pored prepoznatljivog imena "djokernole" stoji i kvačica, oznaka koja ističe da se radi o zvaničnom, verifikovanom profilu.

Čeka se reakcija Delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading