O KAKVIM PROBLEMIMA ON PRIČA? Zvezdino VELIKO pojačanje otvorilo dušu nakon Novog Pazara!

Autor:

Sport

26.09.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u okviru 11. kola Superlige Srbije u Novom Pazaru istoimeni tim rezultatom 4:0, a utiske nakon trijumfa izneo je napadač crveno-belih Loi Dioni.

Republika

Foto: Starsport

Dioni sa saigračima slavi gol u Novom Pazaru

Golove za aktuelnog šampiona Srbije postigli su Aleksandar Dragović, zatim kapiten na današnjem meču Aleksandar Katai, Seku Sanogo i na kraju sa bele tačke Loi Dioni.

Francuski napadač je imao šta da poruči navijačima nakon važne pobede u domaćem šampionatu:

- U prvih dvadeset minuta smo uspeli da rešimo utakmicu. Postigli smo brzo tri pogotka, tako da do kraja meča nije bilo nikakve neizvesnosti. Ostalo je samo da u nastavku igre postignemo još neki pogodakU prvih dvadeset minuta smo uspeli da rešimo utakmicu. Postigli smo brzo tri pogotka, tako da do kraja meča nije bilo nikakve neizvesnosti. Ostalo je samo da u nastavku igre postignemo još neki pogodak- rekao je Dioni.

On je nakon toga govorio i o periodu adaptacije na "Marakani":

- Kao što sam već i naglasio, neophodna je sreća i bitno je preuzeti odgovornost. Ja nemam problem sa tim i stigla je nagrada u vidu pogotka. Bitno je da nastavimo u istom ritmu i budemo ovako efikasni. Nekada je igraču potrebno i sreće, a tako je bilo kod mog penala- zaključio je Dioni za klupski sajt.

Naredni meč Crvena zvezda igra u četvrtak u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope u gostima protiv Ludogoreca od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading