OGLASIO SE STANKOVIĆ: Imao je šta da kaže posle pobede u Novom Pazaru!

Autor:

Sport

26.09.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Novi Pazar sa 4:0 u 11. kolu Linglong Superlige Srbije, a trener Dejan Stanković bio je zadovoljan igrom svojih izabranika.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Dejan Stanković je imao razloga za zadovoljstvo, a njegovom timu bio je olakšan posao pošto na tribinama nije bilo navijača.

- Kada otvoriš utakmicu na pravi način, iz prvog napada ili prekida stigneš do gola, stvari kasnije budu dosta lakše. Spremali smo se za ovaj meč, imali smo dosta poteškoća, momci su bili dostupni. Čak i oni koji su imali probleme su se javili i stavili do znanja da će 'stisnuti zube.Ovo je jedno teško gostovanje, dugačak put, uslovi nisu bili baš najbolji za igru, od terena, pa visoke temperature tokom meča. Mislim da je dobro što nije bilo publike, to bi bila totalno drugačija utakmica. Idemo dalje, uspeli smo da odmorimo nekoga, da izrotiramo, da igraju mlađi. Zadovoljan sam, čekaju nas još dve utakmice do pauze - rekao je Stanković.

Milana Borjana nije bilo na terenu, a kapiten je bio Strahinja Eraković.

- Kapitenska traka je jedna nagrada za Erakovića koji je bio dugo povređen, vratio se, obožavaju ga svi saigrači, obožavamo ga i mi, čuvamo ga, mazimo, pazimo, naše je dete. Dosta puta sam rekao da se radi o momku koji ako nastavi ovako da napreduje pred njim će biti jedna blistava karijera, nema razloga da ne bude tako. Drago mi je što smo uspeli da odmorimo neke igrače, u četvrtak nas očekuje utakmica protiv Ludogoreca, zatim Metalac i pauza. Vraćamo se za Beograd i pripremamo naredne utakmice - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading