OVO NIJE DOBAR ZNAK: Midtjiland se ozbiljno pojačao pred meč Zvezdom!

Autor:

Sport

26.09.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Danske, ekipe Midtjilanda znatno je pojačala svoje redove pred meč sa beogradskim predstavnikom u Ligi Evrope, Crvenom zvezdom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danski klub podiže formu

Naime, timu Boa Henriksene na raspolaganje su se nakon povrede stavila dva igrača i to pred prvenstveni meč sa Randersom u 10. kolu Superlige. 

Midtjiland je prošle sezone izgubio titulu u pretposlednjem kolu, beležio je dobre rezultate i kada nije bio u kompletnom sastavu.

Što se tiče Lige Evrope, osvojio je bod u duelu sa Ludogorecom (1:1), u grupi u kojoj je i Crvena zvezda.

Ono što je može biti zabrinjavajuće po sve rivale Midtjilanda, a samim tim i crveno-bele, je to što tim iz Herninga hvata zalet i podiže formu za one najveće izazove.

Fudbaleri koji su bili povređeni polako se vraćaju na treninge i ulaze u konkurenciju za tim. 

To je slučaj i sa ovosezonskim pojačanjem, koje je i najskuplje u istoriji kluba, Maronijem koji je za 4.500.000 evra angažovan iz Atletiko Mineira.

Maroni je u Dansku doputovao sa blažom povredom kolena, Henriksen nije želeo da rizikuje sa njim i oporavak je tekao lagano.

Ako sve bude teklo po planu sa njegovim integrisanjem u tim, Maroni bi trebalo da bude spreman 21. oktobra i 4. novembra da bude starter protiv Crvene zvezde u trećem i četvrtom kolu Lige Evrope.

U tim se takođe vratio i Aver Mabil, 26-godišnje krilo reprezentacije Australije, koje je rođeno u Keniji, ali ima pasoš Južnog Sudana.

Na 13 mečeva ove sezone Mabil je postigao tri gola i zabeležio tri asistencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading