KAKVI KRALJEVI: Ludim prognozama zaradili skoro POLA MILIONA EVRA!

Autor: Marija Stefanović

Sport

26.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi koji se barem na Tviteru predstavljaju kao Džek Hučings i Džoni Vorti zaradili su čak 462.000 evra na kladionici tako što su odigrali najluđe tikete u istoriji!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Vulverhemptona

Pomenuta dvojica pratila su mečeve šesnaestine finala Lige kupa i tom prilikom dobila viziju kakva se javlja jednom u životu. Palo im je na pamet da se opklade na individualan učinak dvojice fudbalera.

Vulverhempton je poražen od Totenhema posle penala (2:2 u regularnom delu), ali je junak ovih kladilaca bio Leander Dendonker. Njega su imali na svakom od tri tiketa i bilo im je potrebno da dvaput glavom šutira u okvir gola. Nije problem, jednom se glavom upisao u strelce, drugi put namučio golmana i eto dobitne kvote 251 na svakom tiketu. Drugi fudbaler koji je bio deo ove neverovatne priče jeste vezista Čelsija Hakim Zijeh. "Plavci" su igrali protiv Aston Vile i slavili sa 2:1 posle produžetka, a na prva dva tiketa Džek i Džoni opkladili su se da će Marokanac šutirati u okvir gola i levom i desnom nogom u toku meča. Savršen skauting, Hakim se odlično služi s obe noge, pa je kvota 176 lagano prošla.

Na trećem tiketu Zijeh je trebalo da dva puta pogodi okvir gola udarcima van šesnaesterca, što se, naravno, dogodilo na kvotu 51. Suma sumarum, dva Engleza su na prvi tiket uložili tri evra i inkasirali 129.079 evra. Osećali su da je ta kombinacija čarobna, pa su tiket ponovili. Dobitak je duplo veći - na uloženih šest evra dobili su 258.158 evra. Treći tiket nosio je najmanji dobitak. Na uloženih šest evra upucali su još 74.807 evra.

Ukupno su uplatili 15 evra, a nešto pre ponoći 22. septembra na računima su imali 462.044 evra. Sve to ispraćeno je čestitkom kladionice koju su ojadili, koja nije imala kud, već je skinula kapu majstorima i objavila njihove dobitne tikete.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ludi tiketi dvojice Engleza

TIKET 1

Dendonker će dva ili više puta glavom šutirati u okvir gola

Kvota 251

Zijeh će pogoditi okvir gola šutevima s obe noge

Kvota 176

Ulog: 3 evra - Dobitak: 129.079 evra

TIKET 2

Dendonker će dva ili više puta pogoditi glavom okvir gola

Kvota 251

Zijeh pogađa okvir gola i levom i desnom nogom 175,00

Kvota 176

Ulog: 6 evra - Dobitak: 258.158 evra

TIKET 3

Dendonker će dva ili više puta pogoditi glavom okvir gola

Kvota 251

Zijeh će dva ili više puta van šesnaesterca šutirati u okvir gola

Kvota 51

Ulog: 6 evra - Dobitak: 74.807 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading