STAVIO TAČKU: Stanojević se oglasio o odlasku Sejdube Sume!

Autor: Republika

Sport

25.09.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević oglasio se povodom odlaska Sejdube Sume.

Republika

Foto: Ilustracija Republika.rs, Starsport

Aleksandar Stanojević o Sejdubi Sumi

Posle odlaska Takume Asana, još jedan stranac pakuje kofere nezadovoljan tretmanom u klubu. Odlazak Sejdube Sume ostavlja veliku rupu u Partizanu, a trener Stanojević daje svoje viđenje cele situacije:

Dosta puta sam komentarisao za njega i sve igrače. Uvek sam prvo govorio igraču u četiri oka, potom pred igračima, pa javno. Više puta smo reagovali, pokušavali da se izvučemo, ali nije vredelo. Ovde postoje pravila, moraju da se poštuju. Od mene nećete čuti da ni o kome ko je nosio Partizanov dres komentarišem loše. Stavljam tačku na ovu priču - kaže Stanojević.

Stanojević kaže da sve poremetila situacija sa sa Sejdubom Sumom:

Remeti nas sve to, nije nam pravo jer se dešava u trenutku kad se dešavaju neke druge situacije. Ovo je surova i teška borba koja će biti neprestana i do kraja. Vidite kako funkcionišemo, Natho nije počeo kao starter, potom je u Novom Sadu i u Novom Pazaru rešio utakmice. Protiv Santa Klare je Suma bio to rešenje, Rikardo takođe ne bira mečeve. Šćekić protiv Sočija uđe u produžetku, postigne gol, pa ne počne protiv Santa Klare i posle "pogine" u revanšu. To je timska energija na kojoj sve temeljimo. Te stvari moraju da se shvate i da se ovaj tim podrži, jer smo svi na istom cilju, ko god da bude na terenu. Ovim momcima je Partizan iznad svega, iznad svakog ličnog interesa. Nemojte da "hejtujete" decu Partizana, jer nam je svaka utakmica borba za život, svaka reč, aplauz i pozitivna rečenica nam znače. Duboko smo uzdrmani sa pomisli da neko ne radi za ovaj klub sve najbolje, zato nam dajte vetar u leđa, jer nije lako pobediti svaki meč. Posle dugo godina smo konurentni i treba nam vaša pomoć.

Trener crno-belih ističe da su interesi kluba iznad svih:

- Imao sam sastanak i sa njim i sa svima njima. Došao sam u Partizan 1986. godine, prošao sam celu školu, imao vrhunske trenere, Šoškića, Antića, Milutonovića... Vaspitavali su nas u duhu kluba, ušao sam u prvi tim. Posle toga sam periodično dolazio, odlazio, bio trener jednom, dva puta. Pre pobeda mi je najvažnije da poštujemo grb Partizana. Menjaće se igrači, generacije, ali to ne sme da se zaboravi - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading