SUMA U ZVEZDI? Ilieva to ne brine

Autor:

Sport

25.09.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se i zvanično rastao sa "problematičnim" Sejdubom Sumom nakon njegovih optužbi na račun trenera Aleksandra Stanojevića.

Republika

Foto: Starsport

Iliev nema o čemu da brine

Odmah nakon njegovog burnog odlaska iz Humske počele su spekulacije kako bi reprezentativac Gvineje mogao da se preseli na "Marakanu" odnosno u redove večitog rival Crvene zvezde.

Međutim, prvi čovek sportskog sektora crno-belih Ivica Iliev, veruje da će Suma otići negde daleko odavde.

Iliev je u svom obraćanju takođe podsetio da Suma, nakon što je Partizan raskinuo ugovor sa njim, u Evropi može da zaigra tek na proleće, pa je mnogo verovatnija opcija da karijeru nastavi na Bliskom istoku ili nekoj drugoj dalekoj destinaciji, što su najavili i menadžeri koji ga zastupaju.

- Ne plašim se da će Suma otići u Crvenu zvezdu, kako se kod nas spekuliše, već sam uveren da će da ode negde daleko odavde. Na kraju smo se mirno razišli i nema mesta za razne spekulacije. Prvi sam odreagovao kada je napravio incident, a klub je u takvoj situaciji pokazao snagu i odlučnost, i naravno zajedništvo. Isto bismo postupili da je u pitanju bio bilo koji drugi igrač. Sumi sam poželeo sreću na odlasku, ali Partizan je iznad svakog pojedinca i u zvaničnom klupskom saopštenju je sve rečeno. Idemo dalje, jer nas uskoro očekuje serija utakmica na domaćoj sceni i u Evropi i nadamo se nastavku dobrih igara i rezultata - zaključio je Iliev za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading