STANKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO STANOJEVIĆU: Toliko smo VELIKI da ne mogu da vidim šta se dešava!

Autor:

Sport

25.09.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za medije koja je održana uoči meča jedanaestog kola Superlige Srbije u kojoj će beogradska Crvene zvezda gostovati Novom Pazaru, govorio je trener kluba iz Ljutice Bogdana - Dejan Stanković.

Foto:  

 
Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević

On je istakao i da je optimista da će crveno-beli i protiv Novog Pazara i protiv Ludogoreca "biti pravi".

- Prošli smo kroz jednu malo složeniju situaciju što se tiče zdravstvenog stanja, ali idemo ka boljem. Dosta puta sam rekao da mi je zdravlje igrača najbitnije i oni su nam na prvom mestu, a posle dolazi fudbal i sve ostalo. Optimisti smo, kako za nedelju, tako i za četvrtak, i želimo da u oba meča budemo pravi i dobri - istakao je Stanković i dodao:

- Što se tiče ostalih stvari, ne bih ništa komentarisao, jer smo mi toliko veliki, da ja ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine. 

Ekipa crveno-belih, posle odlaganja utakmice sa Voždovcem zbog bolesti igrača, u nedelju gostuju Novom Pazaru u meču 11. kola Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića u ovaj meč ulaze kao drugoplasirani na tabeli sa 20 bodova, pet bodova manje od vodećeg Partizana koji ima i meč više.

Što se tiče Novog Pazara, oni su pretposlednji na tabeli domećeg šampionata sa sedam osvojenih bodova.

Stanković je rekao da u Novom Pazaru sigurno neće igrati El Fardu Ben i Milan Pavkov.

- Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec - dodao je trener Zvezde.

- Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i pre i posle podne. Zaista sve rade da mi se stave na raspolaganje što pre - dodao je Stanković a zatim je istakao da je kapiten Milan Borjan odlično i da "ide ka boljem".

- Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro deset igrača u jednom trenutku ima ozbiljne

Popularni Mister je rekao da će odsustvo publike u Novom Pazaru biti olakšavajuća okolnost, kao i da je njegova ekipa uhvatila pravi ritam.

- Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Medjutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga - rekao je Stanković.

Crveno-beli, kako je rekao, uvek idu na pobedu i od toga ne odustaju.

- Poslednji meč koji smo igrali (protiv Partizana) bio je do primljenog gola odličan i potpuno smo ga kontrolisali. Posle toga, derbi nosi svoj pritisak i strah da se izađe sa pozitivnim rezultatom, što sve utiče na igru. Ja na sve to gledam pozitivno - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading