NOVI UDARAC ZA ORLOVE - STOJKOVIĆ NE MOŽE DA VERUJE: Ultra talentovani Srbin odlučio da nastupa za Španiju!

Autor:

Sport

25.09.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako za sada stvari stoje, Srbija je izgubila prvu bitku oko talentovanog fudbalera Stefana Bajčetića koji će u oktobru napuniti 17 godina. Maldi Bajčetić, koji je sin Srđana bivšeg igrača Vojvodine i Crvene zvezde, prihvatio je poziv reprezentacije Španije da igra za njihovu nacionalnu selekciju.

Republika

Foto: Starsport

Još uvek ima vremena da Piksi povuče potez

Ipak, ima još vremena da se predomisli i da zaigra za A tim Srbije, gde bi slektor "orlova" Dragan Stojković morao da odigra važnu stvar.

Bajčetić se najbolje se snalazi u ulozi štopera, a nije mu strana ni pozicija desnog beka. Visok je 185 centimetara, veoma je brz i raspolaže dobrom tehnikom.

Treba naglasiti da se radi o izuzetnom talentu, o tome najbolje govori i snimak sa meča protiv vršnjaka Mančester junajteda. 

Stefan je uzeo je loptu kod svog šesnaesterca, a zatim krenuo u silovit prodor ka suprotnom golu. Protivnički igrači bili su nemoćni dok je on jurišao ka protivničkom kaznenom prostoru.

U tom prodoru je u prešao, u direktnom duelu, čak pet protivničkih fudbalera, ali je izgubio snagu u kaznenom i njegov šut je izblokirao protivnički fudbaler.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

25.11.2021 00:51

Momak je Španac, srpskog porekla. Rodjen je u Španiji tamo živeo 16 godina, verovatno se tako i oseća. Možda bi i igrao za Srbiju ali ga niko nije pozvao.