OGLASIO SE I SUMIN MENADŽER: Otkrio detalje rastanka sa Partizanom - krivi samo jednog čoveka!

Autor:

Sport

25.09.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski menadžer Aleksandar Bogdanović, koji je sa Bobanom Savićem zadužen za karijeru reprezentativca Gvineje Sejdube Sume je u izjavi za "Mozzart sport" naglasio da u čitavoj situaciji nema povoda za bilo kakvu senzaciju i da je do rastanka sa Partizanom došlo u prijateljskom tonu.

Republika

Foto: Starsport

Sejduba Suma

- Za četiri godine u klubu Suma nije imao problem ni sa kim. Ni kada mu je klub dugovao novac, ni kada je isplata bila redovna. Nikad nije tražio ništa iako je mogao. Jedini problem bio je stav trenera Aleksandra Stanojevića koji je na konferencijama stalno apostrofirao Sumu u negativnom kontekstu. Provokacije trenera činile su igrača konstatno nervoznim. Govorilo se o tome da mora da se dokazuje i kad je igrao dobro i kad je igrao loše. Bio je tema i posle utakmica protiv Šarlroe i TSC-a, u kojima je ostavio dobar utisak, jedini od svih igrača u pomenutom kontekstu - rekao je Bogdanović.

Podsetimo se, Suma je u prethodnoj sezoni upisao šest pogodaka i deset asistencija, a agent ofanzivca naglasio je da je učinak igrača fenomenalan u odnosu na minutažu.

- Šansu je dobijao uglavnom sa klupe, a svaki minut koji je igrao je zaslužio. Nije mu ništa poklonjeno, igrao je jer je bio potreban klubu. Protiv Santa Klare je iznudio jedanaesterac i doprineo da Partizan prođe dalje. Treba pitati rukovodstvo u kakvim su se odnosima rastali sa Sumom, verujem da neće imati lošu reč na račun igrača što govori o njegovoj korektnosti i ljubavi prema klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading