STANKOVIĆ IMA REŠENJE: Stiže zamena za Milana Borjana!

Autor:

Sport

25.09.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda polazi kroz teži period u ovom delu sezone. Zbog stomačnog virusa lista putnika sa igračima Crvene zvezde za gostovanje u Novom Pazaru zavisi i od konačne odluke lekara.

Republika

Foto: Starsport

Stanković mora da promeša karte

Trener Dejan Stanković na raspolaganju trenutno nema dvojicu golmana, Milana Borjana i Miloša Gordića.

Kapitenu je potreban duži odmor i pod znakom pitanja je i za meč sa Ludogorecom dok mlađi kolega još uvek nije potpuno oporavljen. Jedno je sigurno, mladi Zoran Popović će na gol protiv Novog Pazara.

Dok se razmatra da rešenje na klupi bude Stefan Marinković, koji je već trenirao sa najboljim timom, tokom septembarske pauze. 

Crveno-beli će nastupiti u nedelju sa kombinovanim timom, a na mnogim pozicijama Stankovic treba da nađe rešenja.

Posle povrede Milana Pavkova i Lioni Dioni je rovit i traži se “džoker” u špicu napada.

Još jedna od opcija koju Stanković ima u napadu je svakako mladi Marko Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petrovic Dusan

25.09.2021 13:01

Od kako je u Zvezdi stalno mesa karte(igrace)kao sto uvek sprovodi neku novu taktiku.Nikad nije izasao sa istim sastavom,bez obzira sto taj isti sastav pobedjuje,bez obzira na povrede dali ih ima ili nema.Ako je jedan igrac povredjen imas zamenu za njega,a ne da postavljas zbog toga novu taktiku,zbog koje Zvezda nema ni taktiku,a stim ni igru.Pobedjuju slabije klubove samo zato sto su Zvezda,pa mali imaju i previse respekta.Samo malo jaci klub,i onda je muka kako pobediti.Nije ni cudo sto se ne plasirase u ligu sampiona.Zahvaljujuci "velikom dekiju,,

Nedodirljivi

26.09.2021 05:18

@Petrovic Dusan - Ja sam rekao da decko pojma nema o taktici i vodjenju ekipe.Pitanje je da li sve radi sam ili mu tutorisu.