HRABRA SRBIJA PALA U PRODUŽECIMA: Majstorije Rikardinja i Lazarevića - Portugal ipak u četvrtfinalu Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

24.09.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Portugala rezultatom 4:3, posle produžetaka u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Detalj sa meča Srbija - Portugal

Nakon 40 minuta igre bilo je 2:2, ali su Portugalci ipak prikazali znatno bolju igru u dodatnih deset minuta, kada su poveli sa 4:2 i, praktično, rešili pitanje četvrtfinaliste prvenstva sveta.

Izuzetno zanimljiv regularan tok susreta mogli smo da gledamo u "Žalgirio areni". Prvi deo igre u potpunosti je pripao Portugalcima. Selekcija sa Pirineja je postigla dva ekspresna gola, najpre majstorijom Rikardinja u 14, a zatim i preko Koelja u 15. minutu susreta.

 

 

Našu selekciju je u drugom poluvremenu u potpunosti pokrenuo Lazarević, dvostruki strelac, koji je mrežu Portgalaca tresao u 23. i 28. minutu meča.

Produžetke je obeležio Varela, sa dva pogotka, a gol nade za Srbiju dao je Rakić, na 40-ak sekundi pre kraja, međutim naši momci nisu imali ni vremena ni snage za novo izjednačenje.

U četvrtfinalu Svetskog prvenstva videćemo derbi Pirineja u kome se sastaju Portugal i Španija, koja je savladala Češku sa ubedljivih 5:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading