OTKRIVENI DETALJI! STANOJEVIĆ I SUMA OČI U OČI: Evo kako se Partizan RASTAO sa Afrikancem i koje su OBAVEZE crno-belih prema njemu!

Autor:

Sport

24.09.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humsku ulicu u petak je pogodio pravi zemljotres!

Republika

Foto: Starsport

Razgovor Aleksandra Stanojevića, Sume i Natha

Nakon burnog perioda, redove Partizana napustio je ofanzivni vezista Sejduba Suma, sa kojim je "parni valjak" sporazumno raskinuo ugovor.

Ovakvom epilogu prethodio je potez Gvinejca koji je rešio da otputuje u Afriku, uprkos povredi koju je pre toga zadobio, i stavi se na raspolaganje nacionalnom timu. Posle toga, on se obratio putem Instagrama i ispričao svoju verziju priče, a sve je kulminiralo u petak na jutarnjem treningu.

Naime, "Telegraf" otkriva da su Stanojević i Suma rekli jedan drugom šta imaju, bez teških reči, a nakon toga je bilo jasno da će Gvinejac otići iz Partizana. Isti izvor dodaje da će kreativnom igraču biti isplaćena zarada za septembar, što je jedina neizmirena obaveza Partizana prema njemu.

Podsećanja radi, Suma je u Beograd stigao 2017. godine, jednu sezonu je proveo na pozajmici u Izraelu, a sa Partizanom je osvojio dva trofeja u Kupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading