JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED GROBARE: Stanojevićevo VELIKO pojačanje poručilo - ČAST je nositi dres Partizana!

Autor:

Sport

24.09.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je srećan zbog svog povratničkog debija za crno-bele.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Miletić je sinoć na startu drugog poluvremena na meču sa ekipom Mladosti iz Lučana zamenio Igora Vujačića i prvi put je zaigrao od povratka u Partizan.

- Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav. Odmah sam na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao utakmica, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, predanim radom i uz pomoć struke, evo me ponovo ovde na svom povratničkom debiju! - rekao je Miletić za klupski sajt.

- Šef Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Od prvog dana smo on i ja radili individualne analize kako bih se što pre prilagodio njegovom sistemu igre. Desila se te povreda butnog mišića, ali je sada sve iza mene i presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji- Partizanov dres.

Republika

Foto: Starsport

Vratio se u Humsku - Nemanja Miletić

Miletić je prethodno u u Partizanu igrao desnog beka, a vratio se kao štoper.


- Baš sam prokomentarisao da mi uopšte nije čudno, jer je moja osnovna pozicija štoperska. Ovde svi igramo kako tim i šef nalažu, a što se mene tiče, ne da mi nije bilo čudno, naprotiv.

On se osvrnuo i na žestom riram utakmica u Superligi i Ligi konferencija.

- Tako je kako je, jak raspored. Mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili kao što šef kaže "Ova mi je život!“ Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Dača (Danilo Pantić), ali se borimo i ne odustajemo - zaključio je Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading