ISCRPLJENI U SVAKOM SMISLU: Iskusni član Partizana o POSLEDICAMA VEČITOG DERBIJA!

Autor: Republika

Sport

24.09.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veteraen Partizana Ivan Obradović prokomentarisao je naredne duele u zgusnutom rasporedu.

 
Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho i Ivan Obradović

Asistent i strelac na meču protiv Mladosti iz Lučana, Obradović ističe da je vrlo nezgodno igrati mečeve posle "večitog derbija". 

Partizan nastavlja pakleni ritam mečom u nedelju protiv Spartaka, pa sa Florom u četvrtak:

- Utakmice pre i posle derbija su nezgodne. I fizički i emotivno, derbi te iscrpi u svakom smislu te reči, ali kada si u Partizanu to je to. Utakmice su na svaka tri-četiri dana i svaka utakmica je na pobedu. Mi smo u tom ritmu i to smo prihvatili, dosta je nas povratnika, dosta je dece Partizana. Znamo kako se igra ovde, svi su gladni, svi su fokusirani - rekao je Obradović za klupski sajt.

Flora je dominatna u svom prvenstvu, sa mnoštvom reprezentivaca:

- O Flori nismo razmišljali jer imamo Spartak već u nedelju, koja je takođe ozbiljna ekipa, u vrhu tabele naše lige. Treba prvo da maksimalno fokusirani uđemo u taj meč, pokušamo opet da pobedimo, pa ćemo imati vremena da se spremimo za četvrtak. Flora nije slučajno u Ligi konferencija, dominantni su u svom prvenstvu, imaju dosta reprezentativaca. Videli smo da ih Gent nije tako lako dobio tamo, samo 0:1. Svaka utakmica u Evropi je posebna, poznato je da danas nema lakih protivnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading