EKSPRESNA ZAMENA: Voždovac ima NOVOG TRENERA!

Autor:

Sport

23.09.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Linta je novi trener FK Voždovac!

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Linta i Ilija Stolica

Stručni štab 45-godišnjeg trenera, koji će na klupi Voždovca zameniti Predraga Rogana, činiće asistenti Branislav Bajić i Nemanja Кaćanski, kondicioni trener Duško Кorać dok je na poziciji trenera golmana ostao Predrag Miljković.

Ugovor sa novim trenerom i njegovim saradnicima potpisan je na dve godine, naveo je klub.

- Voždovac je trenutno najbolja fudbalska sredina u Srbiji, nije fraza kada se to kaže, kako za igrače tako i za trenere. Po prirodi sam optimista, u životu i u fudbalu, te očekujem samo pozitivne stvari- rekao je Linta.

- Moja ideja jeste napadački fudbal, volim da je lopta u našim nogama i sada je na nama da to implementiramo. Zadovoljan sam igračkim kadrom i atmosferom na prvom treningu, nema sumnje da zajedno možemo da beležimo dobre rezultate- istakao je Linta posle prvog treninga sa ekipom.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković podsetio je da su Linta, kao i nekoliko članova njegovog stručnog štaba već, u različitim ulogama, bili deo tog kluba.

- Znaju kako ovaj klub funkcioniše, što verujem da je ključno za brzu adaptaciju. Budući da smo, tradicionalno, jedna od najmladjih ekipa u domaćem prvenstvu, važno nam je bilo da novi stručni štab ima iskustva u radu sa mladim igračima kako bismo nastavili da razvijamo talente- rekao je Mirković.

Fudbaleri Voždovca će prvu utakmicu predvođeni novim trenerom igrati u ponedeljak kada će dočekati Mladost, u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading