STANOJEVIĆ BROJI SAMO POBEDE: Trener Partizana zadovoljan, ali...

Autor:

Sport

23.09.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su savladali Mladost u Lučanima rezultatom 2:0, a trener Aleksandar Stanojević je zadovoljan partijom svojih izabranika.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević zadovoljan partijom svojih igrača

- Izuzetno važna pobeda. Dobro smo ušli u utakmicu i igrali odlično do 60. ili 70. minuta. Kasnije smo pali, Mladost je imala nekoliko prilika, ali bitna je pobeda- rekao je  Stanojević za TV ArenaSport.

Trener Mladosti Ivan Stefanović istakao je rano vođstvo Partizana kao ključno za ishod susreta.

- Poremetio nas je rani gol, i sve što smo se dogovarali smo morali da menjamo. Drugi gol smo primili posle prekida. Bojažljivo smo ušli u utakmicu, previše respektujući Partizan. U drugom poluvremenu smo se dogovorili da budemo opušteniji i stigli smo do nekoliko šansi. Da smo iskoristili neku od njih, bilo bi uzbudljivije. Okrećemo se novim izazovima, tražili smo makar bod protiv Partizana, ali nama su bitnije utakmice sa nama ravnim protivnicima- izjavio je Stefanović.

Partizan je pobegao Crvenoj zvezdi na pet bodova razlike uz utakmicu više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading