PARNI VALJAK SE PROŠETAO KROZ LUČANE: Stanojevićev BES urodio plodom, Rikardo i Obradović SRUŠILI Mladost!

Autor:

Sport

23.09.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost u 10. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0 (2:0). Duel je imao burnu uvertiru u vidu konferencije za medije trenera Aleksandra Stanojevića, koji se požalio na regularnost takmičenja, ali to nije omelo njegove pulene da slave na zapadu Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol u Lučanima

Crno-beli nisu imali nikakvih problema u Lučanima, a strelci su bili Rikardo Gomeš u 3. i Ivan Obradović u 38. minutu utakmice.

"Parni valjak" je meč otvorio na idealan način. Igrao se 3. minut kada je Obradović uputio upotrebljiv centaršut na drugu stativu, gde je odlično reagovao najbolji strelac vicešampiona Srbije, koji je glavom rutinski sproveo loptu u mrežu - 0:1.

Izabranici trenera Aleksandra Stanojevića nisu se zadovoljili minimalnim vođstvom, a prednost su duplirali sedam minuta pre kraja prvog dela igre, kada se levi bek, nakon asistencije, upisao u listu strelaca.

Korner je izveo Jojić, a pred golom Lučanaca najbolje se snašao Obradović, koji je savladao golmana Kostića za 0:2.

Crno-beli su se tako učvrstili na čelu tabele sa 25 bodova, pet više od Crvene zvezde, koja ima i utakmicu manje, dok je Mladost zadržala "fenjer" sa tek četiri osvojena poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading