KONAČNO SE SKRASIO: Bivši Zvezdin defanzivac stiže kao ZAMENA ZA HRVATA!

Autor:

Sport

23.09.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezda, Aleksandar Pantić našao je novi klub. Defanzivac će, nakon igre u ligama Srbije, Kipra, Španije i Ukrajine zaigrati i u poljskoj, tačnije u Zaglebju.

Republika

Foto: Starsport

Nije imao sreće na Marakani

Pantić u Zaglebje dolazi kao slobodan igrač jer mu je pre nekoliko meseci istekao ugovor sa kiparskom Doksom.

U klubu iz Lubina bi trebalo da zameni hrvatskog defanzivca Lorenca Simića koji zbog povrede odlazi na operaciju skočnog zgloba.

Ovaj talentovani defanzivac, seniorsku karijeru počeo je na Banjici, u Radu gde je dogurao do statusa mladog reprezentativca i transfera u Crvenu zvezdu.

Pantić na Marakani nije ostavio bitnog traga i posle godinu dana je potpisao trogodišnji ugovor sa Viljarealom.

Za Žutu podmornicu je u prvoj sezoni odigrao devet mečeva u Primeri i četiri u Kupu kralja, a posle toga su usledile pozajmice u Kordobu, Eibar i Alaves. 

Potom je prešao u Dinamo iz Kijeva gde je igrao standardno šest meseci posle čega je sklonjen iz tima. Nakon godinu i po dana neigranja u kijevskom velikanu je otišao na polugodišnju pozajmicu u Kadiz gde je upisao samo dva meča.

Ugovor sa Dinamom je raskinuo u septembru 2019. i godinu dana je bio bez kluba posle čega je potpisao za Doksu na Kipru.

Nakon šest meseci je otišao na pozajmicu u redove lokalnog rivala AEL-a iz Limasola.

Saradnja sa Kipranima mu je istekla ovog leta i od tada je slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading