ANĆELOTI ZAPUŠIO USTA SVIMA KOJI SELE JOVIĆA IZ MADRIDA: Njegovo mesto je u Realu!

Autor:

Sport

23.09.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se ovih dana pokreće priča o tome gde bi srpski reprezentativac Luka Jović mogao da nastavi karijeru, iako sve češće dobija minute u dresu madridskog Reala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jović ne ide nigde

Prema pisanju "Eurosporta" srpski napadač bi mogao da ode u januaru. Navodno su u opticaju dve destinacije - Premijer liga i Serija A.

Kada je Engleska u pitanju spominju se dva kluba, Arsenal i Vest Hem. Dok se u Italiji priča o tri tima - Juventusu, Milanu i Interu.

Za to vreme, trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti je ponovo pričao o Srbinu, ovog puta posle ubedljive pobede protiv Majorke (6:1) i nove sjajne partije Karima Benzeme.

- Benzema je dao osam golova, igra odlično i on je tip napadača koji nije samo strelac, već pomaže saigračima. Ipak, odmor će biti potreban i njemu i kada se to dogodi igraće Jović. Luka ima veliku konkurenciju, ali kada god je bio na terenu igrao je dobro. Imao je dve dobre šanse protiv Majorke, pružio je dobru partiju i protiv Valensije. Ponavljam, kada Karim ne bude mogao da igra, igraće Luka - jasan je Anćeloti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading