PARTIZANU NEĆE BITI NIMALO LAKO: Naredni rival crno-belih u STRAŠNOJ FORMI!

Autor:

Sport

22.09.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni protivnik ekipe beogradskog Partizana u Ligi konferencija je Flora iz Talina. Upravo je Flora ove večeri dokazala da nikako neće biti lak rival na terenu.

Republika

Foto: Starsport

Crno-beli moraju dobro da analiziraju Floru

Estonci su  večeras upisali četvrtu uzastopnu pobedu, i to veoma ubedljivu na svom terenu protiv Narve, rezultatom 5:2.

U te četiri poslednje utakmice u šampionatu Estonije, Flora ne samo što je osvajala bodove, nego ima i impresivnu gol-razliku - 18:3.

Večeras je glavnu ulogu u njenom trijumfu imao 25-godišnji krilni napadač Rauno Sapinen koji je postigao čak četiri gola protiv Narve.

Svoju seriju golova počeo je u četvrtom, nastavio u 15. minutu za 2:0, a još dva gola postigao je početkom drugog poluvremena, u 50. i 55. minutu. Peti gol za domaće postigao je Zenjov u 86. minutu, a strelci za goste bili su Mihailov u 23. i Zakarljuka u 84. minutu meča.

Flora se ovom pobedom dodatno učvrstila na drugom mestu na tabeli sa 52 boda iz 21 utakmice, a vodeća je Levadija sa 61 bodom iz 23 odigrana meča.

Sve u svemu, izabranicima Aleksandra Stanojevića neće biti lako tog se 30. septembra na stadionu u Humskoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading