ZVEZDA BRUTALNO ODGOVORILA STANOJEVIĆU: Moramo da znamo odakle napadi dolaze!

Autor:

Sport

22.09.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je i zvanično potvrđeno da se utakmica između Crvene zvezde i Voždovca odlaže zbog bolesti većeg broja igrača crveno-belih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zvezda ovo nije mogla da prećuti

Žustru reakciju na tu vest imao je šef struke Partizana Aleksandar Stanojević, koji je smatrao da je zahtev crveno-belih skandalozan.

Nedugo nakon tih reči Stanojevića, oglasio se i jedan od tviter naloga Crvene Zvezde (ZvezdaTV).

U tvitu su podsetili Stanojevića i Partizan da su i oni odložili meč u avgustu ove godine zbog povreda igrača. 

– Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi – stoji u objavi, uz snimak naslova da je utakmica između Partizana i Metalca odložena zbog povreda igrača.

 

 

Fudbaleri Partizana igraju sutra svoj meč u Lučanima protiv Mladosti. Dok je meč Crvene Zvezde odložen zbog ranije poznatih razloga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aca

22.09.2021 19:38

Partizan je odlozio sa Metalcem iz istih razloga kao i vi sto ste odlozili sa Radnikom tako da to nema nikakve veze sa ovom vasom muljavinom,pa ljudi ajde da im kupimo sapuna da jadnici operu ruke mozda bi onda bili zdraviji.

Marko

23.09.2021 14:54

dobro je rekao Stanoje, mala zvezda je državni tim, to je očigledno, rade šta hoće, čak ni VAR im ne može ništa, videlo se to na derbiju. Zato nam je i ovakvo prvenstvo.