UZALUD STANOJEVIĆEVA VIKA: Zvezdi PRIHVAĆEN zahtev - MEČ JE ODLOŽEN!

Autor:

Sport

22.09.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stoje stvari, utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak, odložena je zbog bolesti nekoliko igrača u taboru šampiona Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Usvojeni zahtevi iz Ljutice Bogdana

Podsetimo se, crvenoo-beli su podneli zahtev Zajednici Superlige ne bi li se ovaj meč odložio usled nekoliko bolesnih igrača, među kojima je i kapiten Milan Borjan, a sve u cilju ne bi li izbegli potencijalni problem pred putovanje u Razgrad na utakmicu Lige Evrope sa Ludogorecom.

Treba istaći i da je ovom reakcijom crveno-belih posebno je bio nezadovoljan trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je izrazio sumnje u regularnost takmičenja ističući da i njegov tim ima povređene igrače, ali da im tako nešto nije palo na pamet. 

Zvezda će tako naredni meč odigrati protiv Novog Pazara, a iduće srede kreću put Razgrada sa svojom delegacijom budući da je medijima ulazak u Bugarsku zabranjen usled zdravstvenih restrikcija koje je ova zemlja uvela prema Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading