BOSNU POTRESA NEZAPAMĆENI SKANDAL: Sudije jedva izvukle ŽIVU glavu posle prekida utakmice, navijači ih PREPALI u tunelu i zapalili automobil! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal potresa Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Prekinuta utakmica u Mostaru

U utorak je prekinut duel između Veleža i Borca iz Banja Luke, a strasti se nisu smirile ni nakon utakmice, te se dogodio nezapamćeni skandal.

Kako prenosi portal Klix.ba glavni sudija meča u Mostaru, Sabrija Topalović, napadnut je zajedno sa svojim pomoćnicima u tunelu Lendava, a njihov automobil je zapaljen.

- U utorak naveče, oko 23.45 časova u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982), S. T. (1983) i A. A. (1971). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše telesne povrede zadobila je osoba A. A. kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke Golf - rekli su za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a HNK.

Podsetimo, derbi u Mostaru je prekinut u 81. minutu pri vođstvu Banjalučana rezultatom 2:0. Navijači Veleža uleteli su na teren, a sudija je ubrzo prekinuo utakmicu.

Meč će za zelenim stolom pripasti Borcu i to službenim rezultatom od 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading