TRILERI NA OSTVRU: Srbi ELIMINISANI nakon napete penal serije!

Autor:

Sport

21.09.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj utorak bio je rezervisan za mečeve engleskog Liga Kupa u kojem su od srpskih predstavnika učestvovali Slaviša Jokanović, na klupi Šefild junajteda i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napeto veče za Fulam i Šefild

Fudbaleri Šefilda odigrali su jednu od najzanimljivih utakmica ove večeri. Izabranici Slaviše Jokanovića elminisani su nakon poraza od Sautemptona i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Regularni deo igre završio se nerešeno 2:2, pa se pristupilo izvođenju penala.

Šefild je rano stigao do prednosti nakon što je Stivens bio precizan u osmom minutu, ali je to neutralisao Dialo već u 23.

Salisu je ubrzo nakon početka drugog dela igre doveo "svece" do prednosti, ali nekadašnji igrač Svonsija Oliver Mekburni nije dozvolio premijerligašu predaju bez borbe,

S tim rezultatom otišlo se u penale.

Jokanovića su, kao i tokom dosadašnjeg dela sezone, izdali napadači. Upravo je Mekburni promašio, a pre njega Bruster. Sa druge strane neprecizan je bio samo Albanac Broja.

Fulam Aleksandra Mitrovića doživeo je istu sudbinu protiv Lidsa. Regularni deo je završen bez golova, ali ekipa Marsela Bijelse je ipak bila bolja nakon osam penal serija.

Što se tiče ostalih premijerligaša, i Everton je nakon penala ispao od Kvins Park Rendžersa, a Brentford je "pregazio" Oldam sa 7:0 uz četiri gola Markusa Forsa.

Pored Finca, veče je obeležio i Džej Rodriges koji je sa het-trikom pogurao Barnli ka pobedi od 4:1 nad Ročdejlom.

Stouk je slavio protiv Votforda 3:1, dok je Vigan ispao od Sandrlenda.

U poslednjem meču. Preston je lako izašao na kraj sa Čeltnamom pobedivši 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading