GROBARIMA NEĆE BITI SVEJEDNO: Dušan Vlahović otvorio dušu Italijanima, i progovorio o Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

21.09.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Dušan Vlahović je u intervjuu za italijanske medije otkrio jedan detalj iz karijere koji je posebno zanimljiv srpskoj javnosti, a to je da je miljenik navijača Partizana bio na probi u Crvenoj zvezdi.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Fiorentine

Vlahović je ispričao kako se nije najbolje snašao u crveno-belom dresu, a odmah je usledio poziv njegovog voljenog kluba.

- Dobio sam poziv da odigram jednu utakmicu za Crvenu zvezdu. Na prvi nisam otišao, jer sam imao obaveze u školi, ali na drugom sam postigao nekoliko golova i promašio penal. Nisu me odbili zbog promašaja, ali kada me je Partizan pozvao, poslušao sam svoje srce, jer sam oduvek navijao za crno-bele i nisam razmišljao dva puta kada je poziv stigao. Šest meseci pre nego što sam odigrao prvi večiti derbi, navijao sam za te iste momke sa kojima sam bio na terenu- rekao je Vlahović.

Srpski napadač uživa u Firenci, zajedno sa svojim najboljim prijateljima i saigračima Nikolom Milenkovićem i Aleksom Terzićem.

Republika

Foto: Starsport

Miljenik navijača Partizana

- Moji najbolji prijatelji su Milenković i Terzić sa kojima igram i u  reprezentaciji. Stvorena je divna grupa. Odlično mi je i u Firenci, stigao sam kao vrlo mlad, to mi je drugi dom. zašto sam rešio da ostanem? Uvek govorim iskreno, mislim da igrači sa Balkana rade stvari više srcem nego mozgom. Želeo sam da ostanem, mislim da ovde mogu da napredujem. Daću mnogo golova i asistencija, ostalo će doći kad dođe.

Najbolji strelac Fiorentine je još jednom pričao o svom idolu Zlatanu Ibrahimoviću.

- Prvo moja porodica, oni su moji idoli, pa ako govorimo o igračima, Ibra mi se više dopao zbog njegovog karaktera i želje da nikada ne odustane. Nikada nije dozvolio da mu neko komanduje, onda one neverovatne igre… Ali, ostavimo to. Kada smo izgubili 3:2 u Firenci, iskoristio sam činjenicu da verovatno nije ljut i zatražio od njega dres. Potpisao je za mene, fotografisali smo i napisali posvetu na našem jeziku. Rekao mi je da nastavim i da nikada ne odustajem. Nisam dobar u govoru kad sretnem idola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading