PROMAŠIO PENAL ZA ZVEZDU, PA SKRENUO U HUMSKU: Partizan doveo reprezentativnog centarfora - otkriveni SVI DETALJI!

Autor:

Sport

21.09.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor Dušan Vlahović otkrio je kako je svojevremeno prešao u Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda (1:1)

Reprezentativac Srbije je odigrao jedan meč u dresu Crvene zvezde, na kome je promašio i jedanaesterac, a potom je usledio poziv crno-belih, koji nije mogao da odbije.

Crvena zvezda me je pozvala da odigram utakmicu za nju. Imao sam ispite i u dogovoru sa ocem sam preskočio taj meč, ali sam igrao na sledećem, postigao sam nekoliko golova i promašio penal. Ali me nisu odbili zbog toga. Kada me je Partizan pozvao, poslušao sam svoje srce, jer sam oduvek navijao za crno-bele i nisam razmišljao dva puta kada je poziv stigao. Šest meseci pre nego što sam odigrao prvi večiti derbi, navijao sam za te iste momke sa kojima sam bio na terenu - izjavio je Vlahović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Umesto Zvezdu, pojačao Partizan - Dušan Vlahović

Centarfor Fiorentine pojasnio je kako se osećao prilikom dolaska na stadion "Artemio Franki".

Lepo je živeti u Firenci, osećaš se bogovski. A, došao sam kao vrlo mlad. Kako sam odlučio da ostanem u klubu? Mi Balkanci većinu odluka donosimo iz srca. Osećao sam da je to prava odluka, jer mogu ovde još da napredujem. Pričao sam sa porodicom, prijateljima - dodao je Vlahović, koji je sebe uporedio sa asom Borusije Dortmund, Erlingom Halandom, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading