ZBOG SERHIJA RAMOSA: Miljenik Delija ŽELI u PSŽ!

Autor:

Sport

21.09.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek, u razgovoru za australijske medije, otkrio je ko mu je veliki idol.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek sa saigračima iz Crvene zvezde

Korpulentni štoper je istakao da mu je životna želja da igra protiv Španca Serhija Ramosa, koji je ovog leta kao slobodan igrač prešao iz Real Madrida u PSŽ, a da bi nastup u tandemu sa njim tek bio sjajan.

Verovatno mi se nikad neće ispuniti ta želja, ali nije mi zabranjeno da sanjam – rekao je Degenek.

Miloš je već ostvario jedan životni san - igranje za Crvenu zvezdu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Degenek "fasciniran" Ramosom

Kada imate 55.000 do 60.000 navijača u Beogradu i kada igrate za Crvenu zvezdu, koja je najveća u Srbiji, u klupskom fudbalu nema takvog osećaja. Ne postoji bolje. Atmosfera je nestvarna i niko ne želi da igra protiv nas na našem stadionu. Kad je stadion pun, to je drugi svet. To je verovatno jedna od onih stvari, koja vas po izlasku na teren čini da se osećate visok dva metra i da verujete kako ništa ne može loše da vam se desi.

Degenek će voditi bitke sa saigračem iz reprezentacije Australije, Averom Mabilom, koji nastupa za Midtjilend, a sa kojim se aktuelni prvak Srbije sastaje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Veoma sam uzbuđen zbog žreba i mečeva protiv Avera. Malo smo popričali o utakmici i atmosferi na našem stadionu. To je pristojna ekipa, mislim da bismo trebali mogli da prođemo grupu, a nadam se da će i on uspeti. Bilo bi dobro i za nas i za “Socceroos”, pa se radujem utakmicama i narednih nekoliko meseci u Ligi Evrope – zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading