POTVRĐENO IZ FSS: Stiže veliko pojačanje - menja reprezentaciju, IGRAĆE ZA SRBIJU?

Autor:

Sport

20.09.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Fudbalskog saveza Srbije Stevan Dika Stojanović je potvrdio da je u planu dovođenje Lazara Samardžića među "orlove".

Republika

Foto: fss.rs

Fudbaleri Srbije

Spekulisalo se već da će mladi Samardžić promeniti reprezentaciju, ali sada je Stevan Dika Stojanović potvrdio da će pregovori uskoro biti započeti.

- Nismo još započeli razgovore sa Lazarom i njegovom porodicom, ali mogu reći da to nameravamo da uradimo. Neko je očigledno požurio da pusti ovu informaciju, ali ja vam sad kažem kakva je stvarna situacija oko njegovog statusa. Kada bude sve završeno objavićemo vest kao što smo to učinili za Svilara i malog Pavlovića iz Standarda - rekao je Dika Stojanović za "24sedam".

Samardžić je u prošlom kolu za 15 minuta igre protiv Specije postigao prvenac u Seriji A, u dresu Udinezea.

- Dobijamo redovno izveštaje o njegovim igrama. Sve znamo, ali trenutno se suočavamo sa takvim problemom da smo sada u takmičarskom ciklusu kada ne možemo da mu damo neke minute za nastup. Naravno, biće prilika kada će moći da igra, ali najpre da vidimo možemo li napraviti dogovor. Sada je jedino sigurno da se mi nijednog igrača našeg porekla, pa samim tim i Samardžića, ne odričemo- rekao je Stojanović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Samaradžić je rođen 2002. godine. Do leta je bio član Lajpciga, ali je u transferu vrednom 3.000.000 evra prešao u redove italijanskog Udinezea. Član je U20 selekcije Nemačke, ali od prošlog septembra nije pozivan od selektora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading