ODJAVIO PARTIZAN, PA DEJANA STANKOVIĆA: Bivši reprezentativac Srbije otkrio zbog čega je ODBIO Večite!

Autor:

Sport

20.09.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Slobodan Rajković u finišu letnjeg prelaznog roka potpisao je za TSC, a defanzivac je u razgovoru za "Sportski žurnal" otkrio kako je završio u Bačkoj Topoli, umesto na Topčiderskom brdu.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa 165. Večitog derbija

Naime, Rajković je bio želja Partizana, ali i Crvene zvezde, međutim na kraju je pojačao Bačkotopolce, na nagovor trenera Mladena Krstajića.

Prošle sezone, tokom zimske pauze, nekadašnji igrač Čelsija trenirao je sa klubom iz Humske, ali nije parafirao saradnju sa crno-belima.

- Priključio sam se treninzima Partizana na poziv ljudi iz uprave i tadašnjeg trenera Miloševića. Od prvog dana sam govorio da želim da treniram, ali bez obaveze da potpišem ugovor. Zahvalan sam na tome - objasnio je Rajković, koji je potom izneo detalje kontakata sa aktuelnim prvakom Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Kapitalno pojačanje za TSC - Slobodan Rajković

S Dejanom Stankovićem sam bio saigrač, ostao prijatelj. Bilo je kontakata, ali u tom momentu nisam bio spreman da se vratim u naš fudbal - istakao je defanzivac TSC-a.

Rajković (32) je, inače, prve fudbalske korake načinio u OFK Beogradu, sa Stare Karaburme je 2007. prešao u Čelsi. Igrao je na pozajmicama za holandske PSV iz Ajndhovena, Tvente, Vitese, nemačke HSV, Darmštad, italijanski Palermo, pomenutu Peruđu i Lokomotivu iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading