U TORINU NIŠTA NOVO: Juventus ponovo NIJE pobedio - Rebić doneo veliki bod Milanu u derbiju Serije A!

Autor:

Sport

19.09.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa nastavili su sa "posrtanjem" u novoj sezoni!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Kesija (Milan) i Rabioa (Juventus)

Torinska "stara dama" remizirala je na svom terenu sa Milanom u okviru 4. kola Serije A, rezultatom 1:1 (1:0).

Četa trenera Alegrija povela je već u 4. minutu meča. Gol je postigao španski centarfor Alvaro Morata, na asistenciju Paola Dibale. Činilo se tada da će Juve, osokoljen sjajnim početkom derbija, uspeti da upiše prvu prvenstvenu pobedu, ali je to sprečio Ante Rebić.

Igrao se 76. minut kada je Hrvat sjajno iskoristio centaršut Tonalija, pa je odličnom reakcijom "rosonerima" doneo izjednačenje.

 

 

Milan je u samoj završnici imao priliku da stigne i do celog plena u Torinu. Ernandez je precizno asistirao Kaluluu, ali je njegov udarac odbranio Šćešni.

Izabranici trenera Stefana Piolija su se izjednačili sa braniocem titule, ekipom Intera, na čelu tabele, dok je Juventus ostao u zoni ispadanja, sa tek dva osvojena boda.

Ranije danas Lacio je na "Olimpiku" remizirao sa Kaljarijem rezultatom 2:2, a srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić je na terenu proveo svih 90 minuta i pritom asistirao za prvi pogodak Ćiru Imobileu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading