ŠAMPIONSKO IŽIVLJAVANJE: Neverovatni rezultati favorita u NAJJAČIM EVROPSKIM LIGAMA!

Autor:

Sport

20.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minulog vikenda videli smo šampionsko iživljavanje u najjačim evropskim ligama. Prvak Holandije Ajaks predvođen kapitenom Dušanom Tadićem napunio je mrežu Kambura sa 9:0, vladar nemačkog fudbala Bajern demolirao je Bohum sa 7:0, dok je šampion Italije Inter napunio Bolonju Siniše Mihajlovića sa 6:1.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić i Ajaks ubedljivi protiv Kambura

Najveće mučenje svom rivalu priredio je Ajaks. "Kopljanici" su posle sjajne pobede nad Sportingom u Lisabonu (5:1) u Ligi šampiona nastavili u istom ritmu i u Erediviziji. Nesrećni golman Kambura suočio se sa 11 udaraca ka svom golu, a čak devet lopti završilo je u njegovoj mreži, pa će verovatno do kraja života pamtiti veče na "Johan Krojf areni".

OGOLILI BARSU

U prvom poluvremenu pogađali su Timber, Berghuis, Mazraui i Neres, a dve asistencije upisao je Tadić, koji je u nastavku postigao prvi gol, a za njim su precizni bili Darami, Aler, Danilo i Neres (drugi gol na meču). Ajaks posle pet odigranih kola ima 13 bodova i zastrašujuću gol-razliku 22:1.

Minhenski Bajern je ogolio Barselonu do kostiju u Ligi šampiona (0:3), a onda je na Alijanc areni pokazao Bohumu da je zalutao u društvo najboljih nemačkog fudbala. Miloš Pantović bio je starter za goste, Erhan Mašović ostao je na klupi, a bivšeg napadača Partizana Takume Asana nije bilo u protokolu. Bohum je načeo Liroj Sane, dvostruki strelac bio je Jozua Kimih, Lampropulos je postigao autogol, fešta nije mogla da prođe bez Roberta Levandovskog, a poslednji gol na meču postigla je njegova zamena Šupo-Moting. Poput Ajaksa, i Bajern posle pet odigranih kola ima 13 bodova, uz gol-razliku 20:4.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Bajerna

Da bi održao korak s Romom, Milanom i Napolijem i iskupio se za poraz od Reala u elitnom takmičenju, Inter je morao od starta da uđe jako u duel protiv Bolonje, koju s klupe vodi Siniša Mihajlović.

SUROV REZULTAT

I sve je od starta išlo na vodenicu nero-azura. Već u šestom minutu Inter je vodio pogotkom Lautara Martineza, a do poluvremena su Škrinijar i Barela povisili na 3:0. U nastavku su pogađali Vesino i dvostruki strelac - rezervista Edin Džeko, dok je Artur Teat postigao počasni gol za goste.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

FK Inter

Posle meča Mihajlović je priznao da je njegov tim mogao da primi i 10 golova.

- Rezultat prvog poluvremena je bio surov prema nama. Zaista ne mislim da smo u tom periodu bili toliko loši. Inter je dao golove iz kontre i prekida, ali dozvolili smo im da to olako učine, a nismo realizovali naše šanse. Kada igraš tako protiv šampiona, onda moraš da platiš. Mogli su da nam daju i deset golova - poručio je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading