BORJAN ODUŠEVLJEN: Evo šta je kapitena Zvezde posebno raduje posle derbija sa Partizanom!

Autor:

Sport

19.09.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su remizirali u 165. večitom derbiju, a mlade nade crveno-belih su oduševili kapitena Milana Borjana.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

Dobro smo ušli u meč sa nekoliko šansi, a onda smo primili bezveze gol. Ipak, lepo smo uspeli da se vratimo i izjednačimo. Nažalost, nismo iskoristili prilike, ali moramo da nastavimo ovako, da se borimo, kako bi na kraju osvojili petu uzastopnu titulu - počeo je Borjan.

Navijači oduševili kapitena crveno-belih.

Najbolji su na svetu. To su pokazali 1000 puta, svaka im čast i još jednom moram da im se zahvalim na podršci. Nastavite da verujete u nas.

Samo reči hvale imao je Borjan za mlade igrače koji su ostavili srce na terenu.

- Fenomenalni su bili. Vrhunski pristup i posao koji je odrađen na sjajan način. Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao i to je krunisano golom, ta borba i zalaganje. Samo treba da nastave da rade u tom maniru, a od svih u klubu imaju maksimalnu podršku - zaključio je Borjan.

Petar Stanić je odigrao svoj prvi derbi u karijeri.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Petar Stanić

- Neopisiv osećaj, pogotovo zbog toga što sam prošli derbi posmatrao kao gledalac, a sada sam bio na terenu. Neverovatno sam se osećao kad smo postigli gol. Svašta mi je prolazilo kroz glavu pre nego što sam ušao i sjajno je biti deo ovakvog susreta - rekao je Stanić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading