ODLUKA KOJA JE PROMENILA SVE: Stanković povukao KLJUČNI POTEZ sa kojim se njegovi saradnici nisu složili!

Autor:

Sport

19.09.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su remizirali 1:1 u 165. večitom derbiju, a trener crveno-belih Dejan Stanković je u drugom poluvremenu načinio neočekivan potez.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Crvena zvezda i Partizan su stigli do pogotka na meču, i to kada su bili u najpodređenijem polažaju na terenu, sa čime se složio Dejan Stanković i dao kratku analizu susreta.

- Derbi je zbog toga lep i čudan, to uvek govorim, derbi odvuče na neočekivano stranu. Imali smo loptu, napadali, pogodili prečku, a onda su postigli gol - rekao je Stanković za "Arenasport".

Trener Zvezde nema šta da zameri svojim izabranicima, a svesno je ušao u rizik kada je u drugom poluvremenu uveo mlade nade.

- Zadovoljan sam reakcijom momaka, bili smo u problemu, načinio sam izmene koje niko nije očekivao, prezadovoljan sam decom koja su ušla. Moji saradnici su pali u nesvest, sa tom decom smo izjednačili, treba karaktera za ovakve utakmice- rekao je Stanković misleći na ulazak Stanića i Lazetića.

Potom je čestitao protivnicima na fer pleju i korektnom derbiju.

- Čestitam Partizanu na fer i kvalitetnoj borbi, dobar derbi, prštalo je na terenu, ali ne možemo biti zadovoljni na remiju- zaključio je Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading