BOJSI NIJE KRIO LJUBAV PREMA SRSPKIM SPORTISTIMA: Ovako je Čalis pričao o Đokoviću i Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

19.09.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni britanski glumac Džoni Čalis koji je ostao najupamćeniji po ulozi Bojsija iz serije "Mućke" preminuo je danas u 79. godini saopštila je njegova porodica.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/crvenazvezdafk

Čalis je voleo Srbiju

Čuveni Bojsi je bio omiljen širom sveta ali dobro je upamtio ljubav koji je dobijao iz Srbije.

Nekoliko puta je boravio u našoj zemlji, snimio je dokumentarac "Biti Bojsi u Beogradu", a često je voleo da progovori i o sportu koji je oduvek bio njegova strast.

Obišao je i stadion Crvene zvezde prilikom jedne od svojih poseta.

- Ovih dana bili smo na stadionu Crvene zvezde. Kakav pogled! Kakav veličanstven pogled! Jedan od najboljih pogleda koje sam ikada video sa fudbalskog stadiona.

 

 

Po poseti, Bojsi se zahvalio Crvenoj zvezdi na tome što mu je dozvoljeno da obiđe stadion aktuelnog srpskog šampiona.

- Kako neverovatno iskustvo! Zvezdo, hvala ti što si mi pokazača svoj fantastičan stadion i muzej. Osećao sam se kao dete u porodici slatkiša

 

 

Prilikom nastupa Novaka Đokovića na Australijan openu, Čalis je istakao da je uvek navijao za srpskog tenisera, a ispričao je i jednu anegdotu vezanu za Endija Mareja.

- Da,  gledao sam Novakove mečeve. To je dobar tenis, drugi najbolji koji sam gledao. Pratio sam ga i znam da je pustio Endija Mareja da pobedi. To je bilo vrlo plemenito od njega: "Tvoj je red, Endi". Takođe, čuo sam da je i Novak želeo da nas upozna ovde, ali nažalost imao je druge obaveze. Fantastičan igrač - govorio je legendarni Džon Čalis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading