HOROR DEBI SRPSKOG GOLMANA: Igraču Radničkog hitno odstranjen BUBREG nakon udarca (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uverili smo se bezbroj puta da sport kao što je fudbal može biti veoma surov. To je ovoga puta na svojoj koži osetio i golman Radničkog iz Sremske Mitrovice, Spasoje Stefanović.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

Stefanović iznet na nosilima

Naime, na utakmici sedmog kola Prve lige između Žarkova i Radničkog 1922, odigranoj juče u Beogradu, prilikom jednog vazdušnog duela Stefanović je zadobio veoma jak udarac u sudaru sa igračem domaće ekipe, Despotom Obrenovićem.

Ispostavilo se da je Obrenović u skoku neoprezno kolenom udario golmana gostiju u predelu leđa, pri čemu ga je teže povredio.

Lekarska ekipa je ukazala prvu pomoć, ali je bilo jasno da Stefanović ne može da nastavi utakmicu. Trpeo je jake bolove i morao je da bude transportovan u bolnicu, gde je izvršena i operacija.

Nažalost, prilikom hiruškog zahvata Stefanoviću je odstranjen bubreg - što je potvrdio i njegov klub na zvaničnom Instagram nalogu.

- Neslavan debitantski nastup za ekipu Radničkog danas je imao golman Spasoje Stefanović. On je u 35. minutu susreta 7. kola prve lige Srbije prilikom sudara sa igračem Žarkova zadobio tešku povredu. Odmah je na nosiljma iznet sa terena i prevezen u Urgentni centar. Prilikom operacije Stefanoviću je odstranjen bubreg. Našem golmanu želimo brz oporavak - stoji u saoptenju kluba. 

 

 

Stefanoviću je ovo, dakle, bio debi u dresu Radničkog u koji je stigao ovog leta. Prethodno je branio za Širak prethodnu polusezonu. u Jermeniji je igrao i za Ararat u koji je stigao početkom septembra prošle godine iz Sinđelića.

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Borče, odakle je prešao u Teleoptik. Zatim je igrao za Radnički iz Obrenovca, BASK, Skoplje, Sileks, te Kajani iz Finske pre dolaska u Sinđelić.

Kobni trenutak možete videti na 40. sekundi snimka:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading