PAUNOVIĆU PRIPAO SRPSKI OKRŠAJ: Mitrović asistirao ali to nije bilo dovoljno!

Autor:

Sport

18.09.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove subote odigrano je osmo kolo engleske druge lige - Čempionšipa.

Republika

Foto: John Walton/PA via AP

Mitrović nije uspeo da nastavi niz

Jedna od primamljivijih utakmica za gledaoce iz Srbije odigrana je na Kraven Kotažu gde je domaćin Fulam poražen od ekipe Redinga rezultatom 1:2.

Gostujuća ekipa predvođena srpskim trenerskim stručnjakom Veljkom Paunovićem ofanzivnije je ušla u meč protiv prošlogodišnjeg Premijerligaša, upravo se to isplatilo u 19. minutu kada je Edžarija zatresao mrežu Fulama. 

Srpski napadač Aleksandar Mitrović igrao je čitav meč za domaći tim, međutim nije uspeo da nastavi golgeterski niz i upiše se u strelce danas, ali je ostvario asistenciju. Imao je nekoliko prilika, ali zafalilo je završnice.

Ponovo je Edžarija u 53. minutu pogodio za vođstvo gostiju od 2:0. 

Domaći su odgovorili ali isuviše kasno za bilo kakav preokret. Rodrigo je smanjio prednost na 2:1 u 86. minutu, a u tome mu je pomogao srpski reprezentativac.

Fulam nije osvojio bodove na ovom meču pa je drugi sa 16, dok je Bornmut prvi sa 18. Reding se nalazi na 14. poziciji sa 10 bodova. 

Šefild, Slaviše Jokanovića je uspeo da zabeleži pobedu na gostovanju Hulu rezultatom 3:1 i tako, sa osvejena tri boda, obezbedi petnaestno mesto sa osvojenih devet bodova.  

Čempionšip, 8. kolo

Barnsli - Blekburn 0:0

Kardif - Bornmut 0:1

Derbi - Stouk 2:1

Hadersfild - Notingem Forest 0:2 

Luton - Svonsi 3:3

Midlsbrou - Blekpul 1:2

Piterborou - Birmingem 3:0

Preston - WBA 1:1

QPR - Bristol 1:2 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading