REČI KAPITENA PODIGLE VELIKU PRAŠINU: Marković se uoči Večitog derbija obratio DIREKTNO uzdanici Zvezde!

Autor:

Sport

18.09.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u nedelju od 18 časova u okviru 9. kola Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Kapiten Partizana Lazar Marković izneo impresije uoči 165. Večitog derbija

Crno-bele će, kao kapiten, u Humskoj predvoditi krilni napadač Lazar Marković, a u najavi susreta on je poručio da je spreman za duel sa levim bekom aktuelnog prvaka Srbije, Milanom Rodićem.

– U dobroj sam formi, a Rodić je super igrač i super momak. Spremam se za duel sa njim - odgovorio je Markec na pitanje o direktnom dvoboju sa najboljim levim bekom 1. kola Lige Evrope.

– Čast mi je zaista što ću kao kapiten izvesti ekipu, ali i velika odgovornost, ovo je najveća itakmica u srpskom fudbalu – podvukao je Marković.Lazar Marković.

Bivši igrač Liverpula i Benfeike se osvrnuo i na izjavu Aleksandra Kataija.

- Može gol da postigne  ko hoće, samo da pobedimo, ali bih bio srećan da ja dam gol, naravno - zaključio je Lazar Marković.

Podsećanja radi, crno-beli u meč ulaze sa dva boda viška u odnosu na crveno-bele na superligaškoj tabeli, a pravdu će, na najvećoj svetkovini srpskog fudbala, deliti arbitar Novak Simović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading