JEDNA DOBRA I JEDNA LOŠA VEST ZA PARTIZAN PRED DERBI: Stanojević otkrio situaciju sa povredama, i razjasnio šta se dešava sa Sumom!

Autor:

Sport

18.09.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je saopštio jednu dobru i jednu lošu vest pred "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom, a osvrnuo se i na status Sejdube Sume.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Stanojević kaže da je njegova ekipa spremna za okršaj sa velikim rivalom.

- Znamo svi šta znači derbi, posebno našim navijačima. Kao što sam pričao važno je bilo da veliki rival ne može u derbiju da nam se rezultatski odlepi. Imamo totalno ravnopravnu trku za titulu. Zbog toga sam zadovoljan i mogu reći da spremni dočekujemo utakmicu u nedelju- rekao je Stanojević.

Osvrnuo se na povrede, ono što je dobra vest da će Rikardo Gomeš biti spreman za meč sa Zvezdom, ali Pantić nije uspeo da se oporavi.

- Rikardo je sinoć uradio magnetnu rezonancu, ima malo oštećenje, ali nije rizik da igra utakmicu. Samo je pitanje jačina bola, ali poznavajući njega mislim da će igrati. Što se tiče ostalih, Pantić nije u konkurenciji, što mi je mnogo žao, budući da je bio u sjajnoj formi. Ostatak ekipe je u dobrom stanju.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

- Što se tiče dobrih rezultata u Evropi i nas i Crvene zvezde, mislim da nam to dozvoljava da malo relaksiranije uđemo u derbi. Da pokušamo da igramo sa više rizika, da navijači uživaju. Treba da napravimo pravi praznik fudbala, da svi uživaju- dodaje.

Suđenje je uvek aktuelna tema pred večiti derbi.

- Nemam nikakvu zamerku na suđenje, od kada sam u Partizanu u poslednjih godinu dana nije bilo spornih situacija. Mislim da će sudije zajedno sa VAR-sobom uraditi dobar posao- jasan je Stanojević.

Šef struke Partizana nije dao direktan odgovor u pogledu toga da li će Sejduba Suma nastupiti.

- Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom. Iz medija sam saznao da je Suma priznao da je pogrešio i da je spreman za derbi. Nemam sujetu, gledam šta je najbolje za nas. Da li će igrati zavisi od mnogo faktora- zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading