MOŽE I BORJAN DA DA GOL PARTIZANU: Katai RASPALIO VATRU pred VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

18.09.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdina "desetka" Aleksandar Katai je spreman za "večiti" derbi sa ekipom Partizana, a imao je zanimljivu opasku na pitanje ko će postići pogodak.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Miloš Jojić

165. derbi između Zvezde i Partizana se igra u nedelju od 18 časova na stadionu u Humskoj.

- Derbi je uvek teška utakmica bez obzira na stanje na tabeli i trenutnu formu. Mislim da će biti čvrst meč, nema puno iznenađenja jer se veoma dobro poznajemo. Moramo što bolje da uđemo u susret od samog starta. Ja sam optimista i uveren sam da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom - rekao je Katai.

Zvezdin "Magiko" je naglasio da mu je najvažnije da ekipa pobeđuje.

- Individualne stvari su lepe, ali meni lično je najbitniji učinak ekipe. Zaista dobro funkcionišem sa Ivanićem i Rodićem po levoj strani, tako da mislim da možemo to da nastavimo i u derbiju i time donesemo prevagu našem timu. Spremni smo da preuzmemo odgovornost, nemamo problem sa tim. Ne moram da dam gol uopšte, što se mene tiče može i Borjan da ga postigne, samo da donesemo tri boda - podvukao je Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading