MIHAJLOVIĆ OTKRIO NEPRISTOJNU PONUDU: Stavili su mi na sto pun kofer para, NISAM NI POGLEDAO!

Autor:

Sport

18.09.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Crvene zvezde, Siniša Mihajlović je otkrio mnoge detalje sa početka karijere, a jedan posebno zanimljiv je vezan za odbijanje hrvatskih klubova uprkos unosnim ponudama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović se prisetio se anegdota iz svojih igračkih dana u specijalnoj emisiji "Legende Marakane".

On je otkrio da su ga zvali Hajduk, Dinamo, ali Mihajlović je želeo samo u Zvezdu.

- Znao sam, ipak, kad ste klinac da u Zvezdi mnogo teško možete proći, već samo kao već formiran igrač. Došla mi je onda ponuda od Vojvodine, od Miše Kosanovića, za mnogo manje para. Moram samo da napomenem da nijedna moja odluka nije bila vezana za pare, nego za ono što osećam. Od Hajduka sam imao na stolu 150.000 maraka godišnje, za 4 sezone, od Dinama isto. Sećam se, čeka me "BMW 318i" kad sam bio na pripremama sa reprezentacijom, kažu "potpiši i vozi ga u Borovo". Sad zamislite mene sa 18 godina kako ulazim u Borovo sa bmw-om! I ja šta da radim, što da ne potpišem, uzmem kola i boli me..

Mihajlović je tada bio mlad, ali nije krenuo putem novca, dočekao je da postane legenda kluba sa "Marakane".

- Ali nisam takav bio. Donosili su mi kući čak pare u koferu, 100.000 maraka kao kaparu, keva samo što nije pala u nesvest. Ja kažem "ne, ne, neću", a majka kaže "nisi normalan, što nisi uzeo te pare- prisetio se Miha u razgovoru za Zvezdinu klupsku televiziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boškić

18.09.2021 10:14

100.000 maraka u koferu ? Pa, to šiptari drže u džepu trenerke. Drugo. Nije se on baš puno pitao. Sve odrađeno na relaciji Voša -cz.