NEZAPAMĆEN GEST NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA: Ljubitelji pasa će biti ODUŠEVLJENI!

Autor: Republika

Sport

17.09.2021

17:20

Neobična scena viđena je tokom proteklog vikenda u Bukureštu, gde je odigran najveći derbi Rumunije, između dva najveća kluba ove zemlje Steaue i , ali je čitav svet oduševila scena pre početka, kada su igrači Dinama u naručju nosili napuštene pse, kojima treba novi dom.

YouTube/Printscreen

Koreografija navijača Dinama iz Bukurešta

Gradski rivali, Steaua (FCSB) i Dinamo iz Bukurešta odmerili su snage u 8. kolu rumunskog prvenstva, Steaua je demonstrirala silu i najvećem rivalu nanela najteži poraz u istoriji savladavši ga sa 6:0.

Međutim, bivši klupski prvak Evrope propisno se izblamirao, jer njihovi igrači na teren nisu izašli sa psima u rukama, kao što je to i bilo planirano pre meča u okviru kampanje za udomljavanje životinja "Popuni prazninu u svom životu".

Razlog što igrači Steaue nisu izašli na teren sa psima u naručju, jeste to što igrače Dinama zovu "Crveni psi", pošto su na grbu njihovog najvećeg rivala upravo dva crvena psa.

Iako su igrači Dinama doživeli debakl i razočarali svoje navijače, koji su čak i želeli da upadnu na teren i prekinu meč tokom rezultata 4:0 za Steauu, uspeli su da osvoje srca celog sveta zbog akcije u cilju da se udome četvoronožni prijatelji.

Komentari (0)

Loading