ADEM LJAJIĆ STIŽE U PARTIZAN? Iliev odgovorio na najvažnije pitanje

Autor:

Sport

17.09.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je poslednji dan letnjeg prelaznog roka u Superligi Srbije a beogradski Partizan je izgleda završio posao.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev otklonio sve dileme

Danas je u Humskoj predstavljen novi napadač. Mladi Ajzak Opoku Agjemang (22) iz Gane, potpisao je ugovor o pozajmici sa crno-belima. 

Ipak, posle pisanja pojedinjih medija u Turskoj, prethodnih dana se spekulisalo da bi i Adem Ljajić navodno ponovo mogao da zaigra za Partizan dolaskom na pozajmicu, s obzirom da je u Bešiktašu pao u drugi plan i da je odbio ponude PAOK-a i moskovskog Spartaka.

Pisalo se i da su u Humskoj zainteresovani za tu opciju, ali od početka je izgledalo nerealno, jer su crno-beli već licencirali igrače za jesen u Ligi konferencija.

Da Ljajićev povratak u Partizan ovog leta zaista nije realan, danas je potvrdio i Ivica Iliev.

- Kada pričate o Ademu Ljajiću, pričate o vanserijskom igraču koji je mnogo doneo i Partizanu i reprezentaciji Srbije, to je igrač evropskog kova. Međutim, u ovom momentu ni najmanje nije realna opcija - istakao je Iliev i dodao:

- Kao što znate, Partizan je poslednjeg dana prelaznog roka, do kada se sklapao tim i prijavljivao za grupnu fazu Lige konferencija, rešio ono najbitnije, Ademov dolazak bi onda značio da će igrati Superligu Srbije, a za igrača tog formata nije realno da se tako nešto i razmišlja - podvukao je Iliev..

Što se tiče predstojećeg večitog derbija koji je na programu u nedelju, Iliev očekuje spektakl.

- Očekujem izuzetno kvalitetnu utakmicu, zato što smo u situaciji u kakvoj je srpski fudbal retko bio. Sa pobedama Partizana i Zvezde, naši bodovi u Evropi rastu, kao i euforija u srpskom fudbalu, oseća se vera u fudbal i kvalitet koji poseduju naša dva najveća kluba. Mislim da derbi dolazi u pravom trenutku, kada je euforija na maksimumu, kada smo otvorili sezonu i kada su ambicije u Evropi i domaćem takmičenju kod obe ekipe na maksimumu. Voleo bih da vidimo atraktivan fudbal, ne bih želeo da vidim kalkulisanje. Obe ekipe dočekuju derbi u jednoj fantastičnoj atmosferi, puni samopouzdanja. Naravno, očekujem pobedu Partizana - zaključio je Ivica Iliev. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading