POJAVIO SE JEZIVI SNIMAK PLJAČKE: Pogledajte kako lopovi UPADAJU u dom fudbalera dok on igra Ligu šampiona (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski reprezentativac Ris Džejms imao je neverovatnu noć u utorak!

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/reecejames

Pljačkaši odneli sef

Naime, dok je fudbaler igrao za londonski Čelsi meč Lige šampiona protiv Zenita, lopovi su u tom trenutku provalili u njegovu kuću i ukrali sef.

Vezista je odmah prijavio pljačku, a kompletan video snimak iste, na kom se vidi kako kriminalci ulaze, probijaju kapiju i uvlače sef u automobil je postavio na Instagram.

- Dok sam igrao meč LŠ, grupa lopova je kukavički provalila u moju kuću. Uspeli su da uzmu teški sef u kom se nalaze neki moji lični predmeti. Nemam nakit u kući, tako da su u sefu bile samo moje medalje: ona Liga šampiona, Superkupa i drugo mesto na EURO - napisao je Džejms i dodao:

- Ta čast mi nikada ne može biti oduzeta, čak i ako nemam medalje za to. Međutim, obraćam se svim svojim navijačima Čelsija i Engleske da mi pomognu da identifikujem i osudim ove zlotvore koji neće moći da žive mirno sve dok ih ne pronađemo. Policija moji agenti i Čelsi rade na tome, imamo čvrste tragove ko su krivci. Približavamo im se.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reece James (@reecejames)

 

Džejms je zatim istakao da je jedina sreća u ovom slučaju bila ta što nikoga nije bilo u kući. 

- Srećom da niko nije bio prisutan u kući tokom njihovog napada, želim da vas obavestim da sam dobro i da sam bezbedan. Kao i da vam kažem da ćemo svi zajedno da ih uhvatimo i privedemo pravdi - zaključio je fudbaler "plavaca". 

Podsetimo, Čelsi je slavio u pomenutom meču, golom Belgijanca Romelua Lukakua u 69. minutu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading