BIO JE NOVA NADA PARTIZANA: Zvezda želela da ga PREOTME a on potpisao za DRUGOLIGAŠA!

Autor:

Sport

17.09.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, svojevremeno i velika nada beogradskog Partizana - Jovan Kokir objavio je gde nastavlja karijeru.

Republika

Foto: Starsport

Kokir u drugoligašu

O mladim vezisti se 2018. godine pisalo da je Crvena zvezda bila spremna da ga preotme "večitom rivalu", ali se karijera mladog fudbalera nije razvijala prema očekivanjima.

Nakon kratkog boravka u Humskoj usledile su selidbe u Partizanovu filijalu, Teleoptik, zatim u redove Vojvodine, Metalca, a sada je Kokir postao član ekipe Žarkova, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Kokir je na startu ove sezone odigrao svega 103 minuta za tim iz Gornjeg Milanovca, pa je klub u dogovoru sa igračem odlučio da je odlazak u drugu sredinu najbolje rešenje za obe strane.

Republika

Foto: Starsport

Jovan Kokir

Fudbalski klub Žarkovo trenutno se nalazi na trećoj poziciji u Prvoj ligi Srbije, sa tri manje od lidera prvenstva Inđije, te sa pravom gaje velike ambicije kada je plasman u elitu u pitanju.

Kokir bi mogao da bude kapitalno pojačanje u njihovoj borbi za plasman u Superligu, a oni dobra odskočna daska za mladog igrača, za povratak na veliku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading