ŠOKANTNA IZJAVA: Trener priznao da je Zvezdu napustio zbog NOVCA a sada UVREDIO Sinišu Mihajlovića!

Autor:

Sport

17.09.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana su se u Italiji pojavila autobiografija nekadašnjeg trenera beogradske Crvene zvezde Valtera Zenge pod nazivom "Bio sam čovek pauk" u kojoj je otvoreno govorio o svim aspektima karijere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Valter Zenga pričao o Zvezdi i Siniši Mihajloviću

Italijanski fudbalski stručnjak, koji je do pre dve godine bio trener Kaljarija je u intervjuu za tamošnji list "Korijere delo Sera" pričao otvoreno o svojoj karijeri.

Jedna od tema bila je i ta da je Zenga u leto 2005. iz Steaue došao u Beograd kako bi preuzeo kormilo Crvene zvezde koju je predvodio samo samo jednu sezonu, a potom iznenada rešio da ode.

- Napravio sam nekoliko grešaka u karijeri. Prva je što sam otišao 2006. iz Crvene zvezde, a druga što sam napustio Kataniju. Prokleti novac! Odlučio sam da napustim Zvezdu i Kataniju jer su mi drugi klubovi nudili više. Sada vidim da je to bila velika greška. Trebalo je da ostanem i da učim, da sazrevam, pa čak i da pravim greške kao trener i kao čovek - istakao je Zenga.

Posle odlaska iz Srbije, vodio je mnoge klubove, Gacijantep, Al Ain, Dinamo Bukurešt, Kataniju, Palermo, Al Nasr, Al Džaziru, Sampdoriju, Al Šab…. Posle i Vulverhempton, Krotone, Veneciju i Kaljari.

Foto: twitter.com/FootballGw

Valter Zenga

Čini se da se nigde nije dugo zadržao, ali ima nadu da će jednog dana biti na klupi kluba čiji je gol branio.

- Najteže mi je bilo kada je Inter 1994. godine odlučio da me trampi u Sampdoriju u zamenu za Đanluku Paljuku. Ne samtram da sam bio simbol kluba, ali je neki red morao da se zna. Ipak, Inter je ostao moja kuća, smatram se legendom kluba jer 22 godine u tom dresu ne mogu tako lako da se zaborave. Nadam se da ću jednog dana trenirati Inter - poručio je Zenga.

Ostao je prijatelj sa mnogim poznatim igračima, između njih i sa Sinišom Mihajlovićem.

- Mihajlović se oblači loše, ali nemojte to da mu kažete jer će poludeti. Ovom prilikom mu šaljem pozdrave, Siniša, voli te brat - zaključio je Zenga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading