BAŠ ME BRIGA ZA KAPITENSKU TRAKU: Tadićeve reči izazvale ZEMLJOTRES!

Autor:

Sport

16.09.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić dao je intervju u kome je pokazao da mu nije previše stalo do kapitenske trake "kopljanika".

Republika

Foto: Starsport

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Naime, Srbin je istakao da je važno, kada nosiš dres takvog velikana, da uvek pružiš maksimum, kako na terenu i van njega, bez obzira na činjenicu da li si kapiten, ili ne.

- Isto se osećam, bez obzira na to da li sam kapiten ili ne. Bez obzira na to da li imaš traku oko ruke ili ne, potrebno je da budeš lider u mnogim aspektima, a Ajaks me je baš zbog toga doveo. Meni ništa nije palo sa drveta, za sve sam morao da se borim, a to je važno jer je za igrača bitno da bude gladan uspeha - počeo je Tadić, pa dodao:

- Igrači se trude da uvek motivišu jedni druge. Iskustvo ti omogućava da uvidiš da li je nekome potrebna svežina, moraš da se trudiš da sve primećuješ. Ono što je takođe važno jeste da igrač uživa. Igramo fudbal jer ga volimo i jer time usrećujemo mnoge ljude. Mislim da smo mi rođeni s takvim mentalitetom. Moraš uvek da budeš gladan uspeha - istakao je srpski vezista.

Bivši as Groningena i Sautemptona je otkrio zbog čega je izabrao baš Ajaks.

Izabrao sam da igram za Ajaks jer je to uvek bio moj kub iz snova. To je jedan od najvećih klubova Evrope, u kom je počeo totalni fudbal sa Rinusom Mihelsom i Johanom Krojfom. Pomislite koliko su samo igrača stvorili. koliko je mnogo legendi igralo za Ajaks i koliko je trofeja ovaj klub osvojio. Ajaks je poseban, a kada igraš za tako veliki klub, svaka utakmica je važna. Moraš da daš sve od sebe da bi osvajao trofeje i konstantno pobeđivao - jasan je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading